1-3 dages levering |Fragtfrit over 250,- kr. |Unikt sortiment


Weleda Salttandpasta

55,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 55,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 691060
Lagerstatus: På lager
stk.

Fluorfri tandpasta med en unik naturlig formulering til sunde tænder og tandkød. Indeholder naturlige planteekstrakter og mineraler, uden fluor.

 

Havsalt får munden til at løbe i vand – bogstaveligt talt! Weleda formulerede denne tandpasta for at lade spyttet udføre dets naturlige opgave, nemlig blidt at skylle hele munden ren. Naturlige ekstrakter af ratanhia-rod, myrra og kastanjebark toner tandkødet, mens de mildt slibende partikler renser tænderne og forebygger, at der danner sig plak og tandsten, så der ikke dannes huller. Den strappe, salte smag bliver yderligere forfrisket med æteriske olier af pebermynte for en prikkende frisk tandbørstning, uden fluor.

Den salte smag sammen med friskheden af pebermynte øger spyttet og stimulerer til selvrensning. Styrker tandkødet, mindsker tandsten og neutraliserer ødelæggende syrer. Beskytter imod udvikling af huller. Certificeret naturlig tandpleje. Uden overfladeaktive stoffer, syntetiske konserveringsmidler, farvestoffer eller råmaterialer fra mineralolier.

Fluorfri tandpasta med en unik naturlig formulering til sunde tænder og tandkød. Indeholder naturlige planteekstrakter og mineraler, uden fluor.

 

 

 

Regelmæssig tandbørstning to gange om dagen med Weleda Salt Toothpaste forebygger misfarvning og dannelse af tandsten. Få de bedste resultater ved at bruge den på en tør tandbørste.