Tilbud

Deep Breath 60 tabletter - New Nordic

218,00 DKK 228,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 228,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 219888
Lagerstatus: På lager
stk.

New Nordic Deep Breath hjælper med at holde luftvejene åbne, og hjælper med at bevare et velfungerende immunforsvar.

Når du trækker vejret, sker der en udveksling mellem oxygen (ilt) og kuldioxid (affaldsstoffer) i lungerne. Dine luftveje holdes åbne af et fleksibelt og fibrøst bindevæv, kaldet brusk. På den måde kan dine lunger slippe af med “gammel luft”, hvor ilten er opbrugt og få plads til ny frisk luft med masser af ilt. Deep Breath indeholder sort peber, som hjælper med at holde luftvejene åbne. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende brusk. Vitamin A, B12, C og D bidrager til normal funktion af immunsystemet. 

Produktet anbefales til personer med tilstoppede luftveje, i forbindelse med et nedsat immunforsvar og øgede mængder sekret. Der ud over er Deep Breath egnet til +45 år - med alderen svækkes ens fysiske evner. Fra man er 45 år aftager lungefunktionen med ca. 1% om året. Det skyldes en aftagende produktion af collagen, mindre elasticitet og ændret struktur af luftrørsforgreninger, og en stivere brystkasse. Til sidst anbefales produktet ved tobaksrøg og inhalation af partikler. Ved inhalation af skadelige luftbårne partikler fra  tobaksrøg, røg og dampe, som opstår ved forskellige arbejdsprocesser, f.eks. svejsning og fra indendørs- og udendørs luftforurening.

Dosering:
Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand.

Produktet indeholder sort kommen, bedre kendt som sort spidskommen som stammer fra sydvest Asien. Både frøekstrakt og den essentielle frøolie, indeholder bioaktive plantedele. De frø der anvendes i denne tablet er nøje udvalgt. Nogle frø tørres og ekstraheres med andre destilleres til en fin æterisk olie. Alt sammen sker under omhyggelige processer, således at de ønskede plantestoffers bestanddele bevares.

Deep Breath indeholder også japanmispel (eriobotrya). Japansk mispel er en plante som stammer fra de centrale dele af Kina. I Japan har planten været dyrket i mere end 1000 år på grund af dens velsmagende frugt kendt som loquat. I Kina har den traditionelt været anvendt til at holde luftvejene åbne.

Til sidste indeholder det også myrte (myrtus communis). Almindelig myrte er en stedsegrøn busk eller et lille træ med en tæt, rundkronet vækstform som har sin oprindelse i Middelhavsområdet. Blade og blomster indeholder en æterisk olie, som danner baggrunden for anvendelsen i madretter og ved fremstilling af likør og parfumer.

Godt at vide:

  • Deep Breath indeholder plantematerialer som ikke er genetisk modificerede.
  • Deep Breath er glutenfri og kan sikkert tages af folk med intolerance over for gluten, der lider af cøliaki eller en autoimmun sygdom.
  • Deep Breath er helt fri for mælkeprodukter.
  • Deep Breath indeholder ikke produkter fra dyr.

2 tabletter indeholder:

Daglig dosis Mængde Enhed RI
Sort peber ekstrakt (piper nigrum L.) standardiseret til 40% piperine 20 mg -
Sortkarvefrøekstrakt (nigella sativa L.) 400 mg -
Sortkarvefrøolje (nigella sativa L.) 20 mg -
Myrteekstrakt (myrtus communis L.) naturligt indhold af myrtucommulone 200 mg -
Myrteolie (myrtus communis L.) naturligt indhold af eucalyptol 10 mg -
Japanmispelekstrakt (eriobotrya japanica a lindl.) naturligt indhold af ursolsyre 200 mg -
Pomeloekstrakt (citrus grandis L.) standardiseret til 40% naringenin 160 mg -
Vitamin A 400 µg 50%
Vitamin D3 10 µg 200%
C-vitamin 120 mg 150%
Vitamin B12 5 µg 200%
Magnesium 100 mg 26%

 

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.

 

Ingredienser

Fyldemidler (calciumcarbonat, mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), Sortkarveekstrakt (Nigella Sativa L.), Inulinfibre fra sikorirot, Myrteekstrakt (myrtus communis L.), Loquat ekstrakt (eribotrya japonica a lindl.), Pomeloekstrakt (citrus grandis L.), Magnesiummalat, Magnesiumoxid, Ascorbinsyre, Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), Overflatebehandlingsmidler (Hydroxypropylmethyl cellulose, glycerol, magnesiumsalt av fettsyrer), Sort peberekstrakt (piper nigrum L.), Sortkarveolje (nigella sativa L.), modificeret kartoffelstivelse, Myrteolie (myrtus communis L.), Cyanocobalamin, Retinylacetat, Cholecalciferol (D3-vitamin)

Oprindelsesland: Sverige

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags