Ecooking - Vitamin Boost Serum 20 ml

354,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 354,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 220296
Lagerstatus: På lager
stk.

Ecooking - Vitamin Boost Serum 20 ml

 

Et serum til alle aldre, der reparerer og giver din hud maksimal fugt, mens dens indhold af antioxidanter beskytter din hud.

Serum er et tyndtflydende produkt, der har en stærk virkning. Det er nemlig målrettet mod en bestemt behov, ønske eller problem i huden.

Derfor kan et serum ikke erstatte en dag- eller natcreme, fordi det er proppet med netop de ingredienser, der virker på det særlige ønske, du har.

 

Vitamin Boost serum har mange egenskaber, og kan bruges som bl.a.:
– Effektiv fugtbooster
– Aftersun
– Pleje til tatoveringer
– Pleje til meget tørre hudområder

Vegan & dermatologisk testet.

 

ANVENDELSE:

Brug serummet efter, du har renset din hud. Pump en passende mængde ud på fingerspidserne og fordel serummet i dit ansigt, på din hals og dit bryst (decolleté).

 

TIPS:

Et serum er et målrettet boost til din huds behov, men det kan ikke stå alene. Så brug altid dag- eller natcreme efter, du har påført serum, for at give din hud optimal fugtpleje.

 

INDHOLD:

Leveres i 20 ml glasflaske

Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Cocoate, Dimethiconol, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Tocopheryl Acetate, Dimethylmethoxy Chromanol,

Ceramide NP, Phenoxyethanol

 

OBS:

Der kan være små uoverensstemmelser mellem indholdsdeklarationen på vores hjemmeside og den vare, du som kunde modtager.

Dette skyldes, at vi løbende forbedrer indholdet i vores egne varer i forhold til den nyeste viden om ingrediensers betydning for miljø og sundhed.

 

Kilde: Ecooking.dk

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags