Ecooking - Super Serum 20 ml

394,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 394,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 219013
Lagerstatus: På lager
stk.

Ecooking - Super Serum 20 ml

Et effektivt serum, der er skabt til dig, der er 35+. Det giver nemlig din hud et fugt-boost og har en ekstremt høj anti-age-virkning.

Super Serum giver din hud masser af glød, og den minimerer fine linjer og dybe fuger.

 

Det strammer op, giver masser af fugt og indeholder effektive virkestoffer som Hexapeptide-8.

Du kan få en ekstra god virkning af Super Serum, hvis du bruger den i forbindelse med behandling med Ecooking Derma Ruller, som får serummet til at trænge dybere ind i huden.

Serum er et tyndtflydende produkt, der har en stærk virkning.

Det er nemlig målrettet mod en bestemt behov, ønske eller problem i huden.

Derfor kan et serum ikke erstatte en dag- eller natcreme, fordi det er proppet med netop de ingredienser, der virker på det særlige behov, du har.

 

100% vegansk.

Brug serummet efter, du har renset din hud. Pump et par dråber ud på fingerspidserne og fordel serummet i dit ansigt, på din hals og på dit bryst.

Et serum er et målrettet boost til din huds behov, men det kan ikke stå alene. Så brug altid dag- eller natcreme efter, du har påført serum, for at give din hud optimal fugtpleje.

Leveres i 20 ml glasflaske med pumpe.

Aqua**, Propanediol**, Glycerin**, Sodium PCA**, Pseudoalteromonas Ferment Extract**, Xanthan Gum**, Sodium Levulinate**, Hydrolyzed Wheat Protein**, Caprylyl Glycol, Hydrolyzed Soy Protein**, Potassium Sorbate, Acetyl Hexapeptide-8, Citric Acid**, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Lecithin**, Tripeptide-10 Citrulline, Carbomer, Triethanolamine, Tripeptide-1

* = organic · ** = natural

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem indholdsdeklarationen på vores hjemmeside og den vare, du som kunde modtager. Dette skyldes, at vi løbende forbedrer indholdet i vores egne varer i forhold til den nyeste viden om ingrediensers betydning for miljø og sundhed.

 

Kilde:Ecooking.dk

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags