Ecooking - Stram op serum i kapsler 60 stk

354,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 354,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 218656
Lagerstatus: På lager
stk.

Ecooking - Stram op serum i kapsler 60 stk

 

Et effektivt anti-age-serum med naturlig botox-effekt. Det udglatter øjeblikkeligt, strammer op og giver masser af fugt.

 

Stram Op Serum indeholder Hexapeptide, som synligt mindsker dybden af rynker i din hud.

Hexapeptide er et naturligt alternativ til botox og har en dokumenteret effekt, når du bruger Stram Op Serum fast i en periode.

Hvis du bruger det i 60 dage morgen og aften, vil du kunne se, at dine rynker er synligt udglattet og mindre dybe.

Du kan få en ekstra god virkning af Stram Op Serum, hvis du bruger det i forbindelse med behandling med Ecooking Derma Ruller,

som får serummet til at trænge dybere ind i huden.

 

Serum er et tyndtflydende produkt, der har en stærk virkning. Det er nemlig målrettet mod en bestemt behov, ønske eller problem i huden.

Derfor kan et serum ikke erstatte en dag- eller natcreme, fordi det er proppet med netop de ingredienser, der virker på det særlige behov, du har.

Vegan & dermatologisk testet.

 

ANVENDELSE:

Brug Stram Op Serum både morgen og aften efter rens. Vrid toppen af kapslen og tryk derefter indholdet ud i ansigtet eller på fingerspidserne og fordel serummet i dit ansigt,

på din hals og på dit bryst. Fordi et serum er målrettet pleje til et bestemt behov, skal du ovenpå serummet bruge dag- eller natcreme, så din hud får optimal fugtpleje.

 

TIPS:

Du kan også bruge Stram Op Serum som ekstra pleje til et specielt område, du gerne vil have strammet op, fx linjer og rynker omkring din mund og dine øjne.

 

INDHOLD:

Leveres i glaskrukke med 60 kapsler, som svarer til ca. 20 ml. Du kan genbruge glaskrukken til fx smykker, elastikker eller andre småting.

Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Cocoate, BIS-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, Stearyl Dimethicone, Aqua**, Acetyl Hexapeptide-8,

Octadecene, Dimethicone, Phenoxyethanol, Parfum

* = organic · ** = natural

 

OBS:

Der kan være små uoverensstemmelser mellem indholdsdeklarationen på vores hjemmeside og den vare, du som kunde modtager.

Dette skyldes, at vi løbende forbedrer indholdet i vores egne varer i forhold til den nyeste viden om ingrediensers betydning for miljø og sundhed.

 

Kilde: Ecooking.dk

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags