Weleda Skin Food - 75 ml

105,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 105,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 691024
Lagerstatus: På lager
stk.

Weleda Skin Food 75 ml

Beskrivelse

Weleda Skin Food er en universalcreme, der bedst er kendt som det økologiske, holistiske og budgetvenlige mirakel. Cremen har været et hit siden den kom på markedet i 1926, og indeholder stadig de præcis samme ingredienser. 

Weleda Skin Food er en næringsrig creme, der er meget velegnet til sart, meget tør og irriteret hud. Udover at den er perfekt til meget tørre steder på kroppen som hænder, fødder og albuer - så er den også et godt alternativ til håndcreme og dag-og natcreme, og er derudover også meget effektiv til tørre læber, kinder og negle. 

Cremens fornemmeste opgaver er at øge hudens hydrering, fasthed, glathed og cellegeneration betydeligt. 

 

Weleda Skin Food indeholder fantastiske ingredienser som stedmorblomst, morgenfrue og kamille. Alle tre ingredienser er kendt for at være beroligende, og stedmorblomst er derudover også kendt for sine kløestillende egenskaber. 

Cremen er dermatologisk testet og uden; 


  • Syntetiske dufte
  • Farvestoffer
  • Konserveringsmidler
  • Råmaterialer fra mineralolier
Denne creme findes også med et indhold på 30 ml.

Anvendelse
Weleda Skin Food er en intensivt all round problemløser, som både kan anvendes på kroppens tørre steder som f.eks. tørre knæ, albuer, fødder, hænder og neglebånd. Derudover kan den med fordel også anvendes i ansigtet, f.eks. på tørre læber, kinder eller næse.

Indhold
75 ml. 

Ingredienser:
Water (Aqua)Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lanolin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Beeswax (Cera Alba), Alcohol, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Glycerin, Limonene, Viola Tricolor Extract, Fragrance (Parfum), Hydrolyzed Beeswax, Sorbitan Olivate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract, Arginine, Zinc Sulfate, Linalool, Geraniol, Citral, Coumarin

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags

Kunder der har købt dette produkt har også købt