Avene tolerance extreme cleansing lotion 200 ml

144,50 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 144,50 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 217787
Lagerstatus: På lager
stk.

Avène Tolerance Extreme Cleansing Lotion

 

Beskrivelse:

Avène Tolerance Cleansing Lotion er en steril og meget skånsom renselotion til hypersensitiv og allergisk hud. Den virker plejende, fugtende og beroligende. Med en unik, patenteret emballage sikres det, at indholdet forbliver sterilt. Derfor er konserveringsmidlerne overflødige.

Avène Tolerance Extreme Cleansing Lotion er produceret efter Sterile Cosmetics konceptet, hvilket betyder, at lotionen er helt uden konserveringsmidler og parfume.

 

Anvendelse

Avène Tolerance Extreme Cleansing Lotion anvendes morgen og aften på ansigt og hals. Den masseres forsigtigt ind i huden med fingerspidserne. Efter 1-2 minutter fjernes lotionen nænsomt med en vatrondel uden brug af vand.

Spray efterfølgende ansigtet med Avène Termalkildevand, som er en beroligende, irritationsdæmpende og anti-inflammatorisk termalkildevand på spray. Afslut behandlingen med Avène Tolerance Extreme Cream, som er en beroligende og skånsom creme til hypersensitiv og allergisk hud.

 

Produktfordele og egenskaber:

Tolerance Extreme Cleansing Lotion fra Avène renser huden skånsomt samtidig med, at huden plejes, fugtes og beroliges.

Extreme Cleansing Lotion indeholder kun syv nøje udvalgte ingredienser samt et højt indhold af Avène Termalkildevand, der virker beroligende og irritationsdæmpende på huden.

 

Indholdsstoffer:

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVEˆNE AQUA)

GLYCERIN

MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM)

CYCLOPENTASILOXANE

GLYCERYL STEARATE

CYCLOHEXASILOXANE

SODIUM CARBOMER

WATER (AQUA)

 

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags