Coldzyme mundspray, 20 ml

219,95 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 219,95 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 216294
Lagerstatus: På lager
stk.

Det unikke ved ColdZyme® Mundspray er, at den bekæmper årsagen til forkølelsen – forkølelsesvirussen. ColdZyme® Mundspray er nem at bruge og fungerer ved at skabe en beskyttende barriere på halsens slimhinde, så det bliver vanskeligt for forkølelsesvirussen at forårsage sygdom. ColdZyme® Mundspray reducerer risikoen for forkølelse og kan forkorte sygdomsperioden, hvis den anvendes tidligt i sygdomsforløbet.

VED SYMPTOMER: Er du på vej / rejser og føler de første symptomer på et forkølelse, så er ColdZyme 7ml designet til dig, sprøjt 2 gange (= 1 dosis) ved de første symptomer (Utilpashed, ondt i halsen eller irriteret hals) hver anden timer, indtil symptomerne ophører (maks. 6 doser om dagen).

FOREBYGGELSE: Træner du til et træningsløb, skal du til eksamen eller glæder du dig til et bryllup? Så du kan forhindre/forebygge forkølelse til den lejlighed, du ikke vil gå glip af. Hvis du risikerer at blive forkølet (for eksempel er der nogen i nærheden, der er forkølet, i offentlig transport, på fly, folkemængder) spray to gange (= 1 dosis), gentag hver anden time, så længe du er “udsat for risiko” (maks 6 doser om dagen).

ColdZyme® Mundspray er et CE-mærket medicinsk udstyr.

ColdZyme® har en lokal, korttidsvirkning på overfladen af halsens slimhinde og kan bruges af voksne og børn i alderen fra 4 år og op. Der er indtil videre anvendt ca. 50 millioner doser af produktet.

https://coldzyme.dk/wp-content/uploads/2018/05/L001SE-03_CZ_ifu_nordic_print.pdf

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags

Kunder der har købt dette produkt har også købt