Coldzyme mundspray, 7ml

119,95 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 119,75 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 217042
Lagerstatus: På lager
stk.

ColdZyme® mod forkølelsesvirus


Det unikke ved ColdZyme® Mundspray er, at den bekæmper årsagen til forkølelsen – forkølelsesvirussen. ColdZyme® Mundspray er nem at bruge og fungerer ved at skabe en beskyttende barriere på halsens slimhinde, så det bliver vanskeligt for forkølelsesvirussen at forårsage sygdom. ColdZyme® Mundspray reducerer risikoen for forkølelse og kan forkorte sygdomsperioden, hvis den anvendes tidligt i sygdomsforløbet.

ColdZyme kan forhindre / forkorte forkølelse. med 7ml er pakken, der er tilpasset dem, der ønsker at prøve ColdZyme, enten ved at behandle ved 1. symptomer eller ved at forhindre, at du bliver forkølet.

VED SYMPTOMER: Er du på vej / rejser og føler de første symptomer på et forkølelse, så er ColdZyme 7ml designet til dig, sprøjt 2 gange (= 1 dosis) ved de første symptomer (Utilpashed, ondt i halsen eller irriteret hals) hver anden timer, indtil symptomerne ophører (maks. 6 doser om dagen).

FOREBYGGELSE: Træner du til et træningsløb, skal du til eksamen eller glæder du dig til et bryllup? Så du kan forhindre/forebygge forkølelse til den lejlighed, du ikke vil gå glip af. Hvis du risikerer at blive forkølet (for eksempel er der nogen i nærheden, der er forkølet, i offentlig transport, på fly, folkemængder) spray to gange (= 1 dosis), gentag hver anden time, så længe du er “udsat for risiko” (maks 6 doser om dagen).

ColdZyme® Mundspray er et CE-mærket medicinsk udstyr.

ColdZyme® har en lokal, korttidsvirkning på overfladen af halsens slimhinde og kan bruges af voksne og børn i alderen fra 4 år og op. Der er indtil videre anvendt ca. 50 millioner doser af produktet.

https://coldzyme.dk/wp-content/uploads/2018/05/L001SE-03_CZ_ifu_nordic_print.pdf

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags

Kunder der har købt dette produkt har også købt