Australian Bodycare, intim hygiejne 3 stk

319,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 319,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 806164
Lagerstatus: På lager
stk.

INDHOLD
Femigel (5 x 5 ml.)
Femi daily (100 ml.)
Intim wash (200 ml.)

 

INGREDIENSER

 

Femigel:
Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, 4-Terpineol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Sodium Caproyl Prolinate, Methylpropanediol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Citric Acid.

*Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i ingredienslisten.

 

Intim Wash:
Aqua, Disodium Cocoamphodiacetate, Lactic Acid, Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Sodium Chloride, Glyceryl Laurate, Sodium Lactate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, 4-Terpineol, Chondrus Crispus Powder, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Isopropyl Alcohol, Tocopherol, Xanthan Gum.

*Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i ingredienslisten.

 

Femi Daily: 
Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, 4-Terpineol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Caproyl Prolinate, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Phenylpropanol, Methylpropanediol, Caprylyl Glycol, Citric Acid.

*Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i ingredienslisten.

 

Produktet er fri for parabener og 100 % veganske. Indeholder ikke animalske ingredienser. Er ikke testet på dyr.

 

DE BEDSTE INGREDIENSER
I mere end 30 år har vi udviklet problemløsende hudplejeprodukter af højeste kvalitet. Alle vores ingredienser er særligt udvalgt netop til dette produkt. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og derfor har vi også 100% tilfredshedgaranti på vores produkter.

 

Hvad indeholder pakken?

Pakken indeholder Australian Bodycares Intim Wash, Femigel og Femi Daily. Produkterne afhjælper problemer med kløe, irritation, tørhed og lugt så du får en hverdag uden intimproblemer. Problemer med intimt ubehag og lugt opstår både, fordi du ikke vasker dig rigtigt, og fordi bakterier generer. Pakken har alt, der skal til, for at du kan komme generne til livs og holde den gode, sunde intimhygiejne. De er selvfølgelig pH-reguleret til intim brug.

 

Hvad gør Tea Tree Oil ved intim ubehag?

Derfor er alle tre produkter baseret på 100% naturlig Tea Tree Oil, der er kendt for sin beroligende og lindrende effekt på huden.

Tea Tree Oil er effektiv mod bakterieangreb, som den sørger for at modvirke, så du får en ren og frisk fornemmelse i det udsatte intimområde. Så du er sikret optimal hygiejne og god pleje for at blive intimt ubehag kvit.

 

Hvad er fordelene ved Intim Wash?

Det er en hudvenlig intimsæbe, der nænsomt, men effektivt vasker dit intimområde fri for bakterier. På den måde mindsker du lugtgener og irritation. Sæben bevarer din huds fugtbalance, så den ikke tørrer ud og føles irriteret og stram. Selvom den vasker bakterierne væk fra din hud, opretholder den samtidig den naturlige bakterieflora, så du kan sikre dig en god daglig intimhygiejne og på samme tid pleje din hud.

 

Hvad er fordelene ved Femigel?

Det er en 100% naturlig gel, der virker effektivt mod kløe, irritation og ubehag i intimområdet. Med hjælp fra Tea Tree Oils antiseptiske egenskaber har gelen en lindrende effekt på den sarte hud. Gelen er hormonfri, vandbaseret og sammensat af naturlige aktiver, så du kan bruge den uden bekymringer eller begrænsninger. Effekten af Femigel er klinisk dokumenteret. 9 ud af 10 kvinder har i et klinisk forsøg tilkendegivet, at Femigel fjernede intimt ubehag.

 

Hvad er fordelene ved Femi Daily?

Der en supplerende 100% naturlig gel til Femigel. Mens Femigel afhjælper allerede forkomne gener, forebygger Femi Daily fremtidigt ubehag. På samme måde som Intim Wash og Femigel modvirker Femi Daily problemer med lugt, irritation og kløe – men uden at ødelægge den naturlige bakterieflora i intimområdet. Gelen hjælper også med at bevare en sund og naturlig fugtbalance.

 

Er jeg godt dækket ind med produkterne i pakken?

Ja, med de tre produkter i pakken får du de bedste betingelser for at afhjælpe kløe, tørhed, lugt og andre intime gener.

 

Hvordan bruger jeg Intim Wash?

Intim Wash er din hjælp til at holde en god og sund intimhygiejne hver dag. Sørg for at vaske dig med sæben 1 gang dagligt, men undgå overdreven intimvask, da det kan irritere huden.

 

Vask dit intimområde med Intim Wash, når du står under bruseren. Du behøver kun en lille mængde for at vaske bakterier væk og få en forfriskende ren følelse. Sæb forsigtigt området ind og skyl efter med vand.

 

Hvordan bruger jeg Femigel?

Femigel er dit førstehjælpsprodukt, hvis du allerede lider af gener i dit intimområde. Smør gelen på området – og du vil hurtigt mærke den lindrende og kølende fornemmelse fra Tea Tree Oil. Brug gelen 1-2 gange dagligt, hvis du er meget generet af kløe, irritation eller andet ubehag. Er generne mindre udtalte, kan du nøjes med at bruge den hver 2.-3. dag. 

Vigtigt: Femigel skal ikke vaskes af. Du skal smøre den på og lade den sidde.

 

Hvordan bruger jeg Femi Daily?

Brug Femi Daily som dit daglige hjælpemiddel til at forebygge fremtidige intime gener. Påfør en lille mængde gel på huden. Brug gelen hver dag, så du får den bedste forebyggelse. Smør dig også med Femi Daily, inden du tager i svømmehallen, så gelen kan modvirke bakterier fra vandet. Husk også at smøre dig efter. Gelen skal blive siddende og ikke vaskes af.

 

Hvornår begynder produkterne af virke?

Det kan være forskelligt fra person til person, men du vil med det samme opleve en lindring af kløe, irritation, tørhed og uønsket lugt.

 

Hvor ofte skal jeg bruge produkterne?

For at opnå det optimale effekt råder vi dig til at bruge Femigel 2 gange dagligt for at få den bedste virkning. Herefter kan du med fordel anvende Femi Daily 1 til 2 gange dagligt for at opnå den optimale effekt. Produkterne er velegnet til daglig brug, da de indeholder 100 % naturlige aktiver.

 

Kan jeg bruge Femi daily til forebyggelse af tilbagevendende intim-problemer kløe, irritation, tørhed og uønsket lugt?

Ja, Femi Daily er netop udviklet til at forebygge intim problemer og sikre et sundt intimområde. Ved daglig brug af Femi Daily sikrer du et sundt intimområde og en hverdag uden problemer med kløe, irritation, tørhed og uønsket lugt.

 

Har Femigel og Femi Daily nogen bivirkninger?

Nej, der er ingen kendte bivirkninger.

 

Hvorfor anbefales det at bruge Femigel og Femi Daily mod intim problemer som kløe, irritation, tørhed og uønsket lugt?

Produkterne har en direkte virkning på kløe, irritation, tørhed og uønsket lugt, hvilket er klinisk bevist. Derudover er det et naturligt produkt, der ikke påvirker intimområdet negativt.

 

Mit ubehag er væk, skal jeg fortsætte med at bruge Femi Daily?

Hvis du har tilbagevendende intimproblemer og ønsker et sundt intimområde, anbefaler vi, at du bruger Femi Daily og Intim Wash på daglig basis for at forebygger problemer med kløe, irritation, tørhed og uønsket lugt. Derved opnår du et sundt miljø i det intime område og en hverdag uden intimproblemer.

 

Er produkterne dermatologisk og gynækologisk testet samt pH-reguleret?

Femigel og Femi Daily er dermatologisk og gynækologisk testet på et uafhængigt laboratorium. Det er din sikkerhed for, at produkterne er milde og hudvenlige – også for dig med sensitiv hud.

Femigel og Femi daily er pH-reguleret til intim brug, så du undgår hudproblemer som kløe og irritation. Ved daglig brug opnår du en god og sund intim hygiejne, som modvirker lugtgener, tørhed og intimt ubehag.

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags