Australian Bodycare, intim wash 500ml, tea tree oil

169,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 169,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 221230
Lagerstatus: På lager
stk.

INDHOLD

200 ml

 

INGREDIENSER
Aqua, Disodium Cocoamphodiacetate, Lactic Acid, Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Sodium Chloride, Glyceryl Laurate, Sodium Lactate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, 4-Terpineol, Chondrus Crispus Powder, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Isopropyl Alcohol, Tocopherol, Xanthan Gum.

*Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i ingredienslisten.

 

Produktet er fri for parabener og 100 % vegansk. Indeholder ikke animalske ingredienser. Er ikke testet på dyr.

 

DE BEDSTE NATURLIGE AKTIVER

I mere end 30 år har vi udviklet problemløsende hudplejeprodukter af højeste kvalitet. Alle vores ingredienser er særligt udvalgt netop til dette produkt. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor har vi også 100% tilfredshedsgaranti på vores produkter.

 

Oplever du tit rødmen, røde knopper, indgroede hår, skægpest eller andre former for uren hud i forbindelse med din intimbarbering, ved du alt om, hvor meget det betyder for din selvtillid, at du har en ren og problemfri hud på dine mest intime steder.

 

For dels er det aldrig rart at vise sig for din partner, hvis røde barberknopper, bumser eller andre synlige urenheder tager fokus, og dels er den slags oftest ubehagelige at gå med. De både klør, væsker og generer dig i hverdagen.

 

Hvordan hjælper Tea Tree Oil mod røde knopper efter intimbarbering?

Før hver intimbarbering er det vigtigt, at du får fjernet så mange bakterier og andre urenheder som muligt fra det område, der skal barberes. Derved mindsker du risikoen for, at der opstår bakterieskabte gener efter barberingen.

 

Her hjælper indholdet af den naturlig Tea Tree Oil, mælkesyre og kakadueblomme i Australian Bodycare Intim Wash med at give dig en ekstra beskyttelse mod bakterier, samtidig med at den opfrisker og renser huden. Derudover virker Tea Tree Oil beroligende og lindrende på rødmen og irritation af huden. Endelig hæver det høje indhold af naturlig C-vitamin i kakadueblomme hudens naturlige forsvar, så den er mere modstandsdygtig mod bakterier.

 

Efter vasken holder den australske Tea Tree Oil huden ren og sund og modvirker de bakterier, som sidder på barberskraberen, eller på anden måde tilføres til intimområdet under barberingen.

 

Hvilke problemer løser Intim Wash?

  • Barberknopper
  • Røde knopper
  • Indgroede hår
  • Intimt ubehag
  • Intim kløe og irritation

 

Kan Intim Wash med fordel kombineres med andre produkter fra Australian Bodycare?

Intim Wash fra Australian Bodycare er udviklet til brug ved intimbarbering sammen med produkterne Intim Shave og Intim Balm.

 

De tre produkter kan købes og bruges hver for sig med god effekt. Men vil du have den mest effektive beskyttelse mod rødmen, barberknopper, nedgroede hår og andre hudgener ved intimbarbering, bør du købe alle tre produkter i vores samlede pakke til intimbarbering.

 

Hvordan bruger jeg Intim Wash?

Vil du udnytte den forebyggende effekt ved Intim Wash, anbefaler vi, at du bruger produkterne på denne måde:

1. Vask intimområdet med Intim Wash inden barbering for at modvirke bakterier, som er årsag til røde knopper og indgroede hår.

2. Påfør nu Intim Shave i et tyndt lag, der hvor du skal barbere dig.

3. Lad gelen sidde et minut, før du begynder intimbarberingen.

4. Barber intimområdet ved at føre barberskraberen i hårenes groretning.

5. Skyl derefter området grundigt med lunken vand. Derved fjernes den resterende gel, løse hår og andre urenheder fra området.

6. Afslut barberingen med at påføre den helende og hudberoligende Intim Balm.

 

Er produktet pH-reguleret?

Vores Intim Wash er ligesom alle vores intimprodukter pH-reguleret til intim brug, så du undgår hudproblemer, kløe og irritation.

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags