Australian Bodycare Intim shave 100ml

99,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 99,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 220226
Lagerstatus: På lager
stk.

INDHOLD

100 ml

 

INGREDIENSER
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Propylene Glycol Isostearate, 4-Terpineol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Tasmannia Lanceolata Fruit Extract, Carbomer, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

*Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i ingredienslisten.

 

Produktet er fri for parabener og 100 % vegansk. Indeholder ikke animalske ingredienser. Er ikke testet på dyr.

 

Er du også irriteret over røde knopper efter intimbarbering?

Har du først en gang prøvet at få røde knopper, indgroede hår, skægpest eller andre former for uren hud efter din intimbarbering, vil du gøre alt for at undgå det igen. For der er ikke meget ved at skulle vise sig helt nøgen for sin partner, hvis røde knopper og andre urenheder tager et unødvendigt fokus.

 

Samtidig er det utroligt irriterende, og kan også være decideret smertefuldt at gå med indgroede hår, skægpest eller måske ligefrem bylder. Det gør det til en ubehagelig oplevelse at have tøj på, der for hver skridt smerteligt minder dig om de gener, din intimbarbering har medført.

 

Hvorfor forhindrer Tea Tree Oil røde knopper ved intimbarbering?

Vil du effektivt nedsætte risikoen for, at der opstår hudgener som følge af din intimbarbering, bør du sørge for at fjerne bakterier på huden forud for barberingen. Samtidig bør du forsøge at forebygge, at der kan sætte sig nye bakterier på den sarte hud lige efter barberingen.

 

For det er bakterier, som sætter sig i hudens porer og de smårifter, der nemt opstår under barbering, som skaber de hudgener, du kan opleve efter intimbarbering.

 

I Australian Bodycare Intim Shave er der den naturligt antibakterielle Tea Tree Oil. Den modvirker effektivt bakterier og beroliger huden, så du undgår rødmen og kløe. Endvidere holder Tea Tree Oil huden sund og ren efter barberingen.

 

Hvad er Intim Shave effektiv mod?

  • Barberknopper
  • Røde knopper
  • Indgroede hår

 

Hvilke fordele får jeg med Intim Shave?

Samtidig er Australian Bodycare Intim Shave en helt gennemsigtig barbergel. Det giver dig bedre overblik over, hvor du barberer dig. Det betyder, at du har en større chance for at undgå smertefulde uheld under intimbarberingen.

 

Samtidig er Intim Shave utroligt drøjt at bruge. I forhold til almindeligt barberskum behøver du kun påføre et tyndt lang Intim Shave gel for at opnå den samme effekt. Så en enkelt tube holder længe.

 

Hvordan bruger jeg Intim Shave?

Intim Shave er udviklet til at give den mest sikre og komfortable intimbarbering i en kombination med Intim Wash og Intim Balm. Du kan købe og bruge alle tre produkter hver for sig til at mindske generne ved intimbarbering.

 

Ønsker du den størst mulige beskyttelse mod rødmen, barberknopper, nedgroede hår og andre hudgener ved intimbarbering, anbefaler vi, at du køber alle tre produkter i vores samlede pakke til intimbarbering og bruger dem, som beskrevet her:

 

1. Start med at vaske intimområdet med Intim Wash for at modvirke bakterier og andre urenheder før barberingen.

2. Smør nu den gennemsigtige Australian Bodycare Intim Shave ud i et tyndt lag, der hvor du vil barbere dig.

3. Lad gelen sidde på huden i omkring et minut, før du starter selve intimbarberingen.

4. Brug barberskraber og før den langsomt i hårenes groretning.

5. Efter barberingen skyller du intimområdet med lunken vand, så tilbageværende gel, løse hår og andre urenheder fjernes fra området.

6. Til sidst påfører du Intim Balm, der virker helende og beroligende på din hud.

 

Kan jeg bruge Intim Balm til sart hud?

Ligesom alle vores andre produkter, er vores Intim Balm dermatologisk testet af et uafhængigt analyseinstitut. Det sikrer dig et sikkert produkt, som samtidig er vurderet til at være hudvenligt. Det betyder, at du kan anvende det, også selv om du har sensitiv hud.

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags