Nyhed

Australian Bodycare, Intim glide 100ml

99,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 99,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 220229
Lagerstatus: På lager
stk.

INDHOLD

100 ml

 

INGREDIENSER
Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, 4-Terpineol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Chloride, Sodium Caproyl Prolinate, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Methylpropanediol, Citric Acid.

*Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i ingredienslisten.

 

Produktet er fri for parabener og 100 % vegansk. Indeholder ikke animalske ingredienser.

 

Oplever du svie under og efter sex? Så skyldes det i langt de fleste tilfælde almindelig irritation.

 

Irritationen opstår ofte på grund af tørhed eller bakterier fra manden. Da sæd har en pH-værdi på 8, kan det udløse en ubalance.

 

Derfor er altid en god ide at anvende en effektiv og behagelig gel ved sex eller i forbindelse med brugen af sexlegetøj, som modvirker bakterier.

 

Det gælder uanset, om du er helt ung, eller er kommet i overgangsalderen og derfor begynder at opleve problemer med tørhed, kløe eller anden irritation ved sex.

 

Hvorfor virker Tea Tree Oil mod intimt ubehag efter sex?

Vælger du Australian Bodycare Intim Glide, får du et effektivt produkt der med naturlige aktiver modvirker de bakterier, der kan føre til gener som kløe, irritation og uønsket lugt efter sex.

 

Det skyldes brugen af den 100 % naturlige, antibakterielle Tea Tree Oil, som stammer fra australske te-træer. Olien har været kendt af australske aboriginals i årtusinder for sin helende og beskyttende effekt på huden. Den antibakterielle virkning har siden da hjulpet mange over hele verden med at beskytte huden effektivt mod bakterier.

 

Ved at påføre Australian Bodycare Intim Glide før sex eller brug af sexlegetøj, kan du forebygge en række af de mest irriterende gener ved sex såsom kløe, irritation, tørhed og uønsket lugt.

 

Hvad er Intim Glide effektiv mod?

  • kløe
  • tørhed
  • irritation
  • uønsket lugt

Kan Intim Glide bruges ved analsex?

Ja, Intim Glide kan give en god oplevelse ved analsex. Gelen sikrer masser af fugt, så det hele glider meget lettere. Samtidig modvirker gelen de bakterier, der kan give problemer med kløe og irritation i endetarmsåbningen og på og omkring penis efter sex. Derfor er gelen også med til at sikre en god hygiejne ved analsex. Påfør rigelige mænger omkring endetarmsåbningen og på penis, så I er sikre på at være dækket godt ind af midlet.

 

Er Intim Glide dermatologisk testet?

Du kan trygt anvende Intim Glide, også selv om du har en sensitiv hud. Produktet er dermatologisk testet på et uafhængigt analyseinstitut. De har kategoriseret alle vores produkter som hudvenlige. Læs mere om vores dermatologisk testede produkter her.

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags