Nyhed

Australian Bodycare, Femi daily 100ml

129,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 129,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 220230
Lagerstatus: På lager
stk.

INDHOLD

100 ml

 

INGREDIENSER

Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, 4-Terpineol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Caproyl Prolinate, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Phenylpropanol, Methylpropanediol, Caprylyl Glycol, Citric Acid.

*Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i ingredienslisten.

 

Produktet er fri for parabener og 100 % veganske. Indeholder ikke animalske ingredienser. Er ikke testet på dyr.

 

Hvad gør Tea Tree Oil ved problemer i det intime område?

Femi Daily er en vandbaseret og hormonfri gel, som hjælper dig med at holde dit intimområde sundt, rent og friskt, så du slipper for intime gener. Med naturlig australsk Tea Tree Oil der giver dig den nødvendige hjælp til at modvirke bakterier, som kan forårsage dårlig lugt og hudirritationer i området.

 

Den antiseptiske og antibakterielle Tea Tree Oil hjælper dig med at blive bakterierne kvit, så du kan føle dig frisk og ren forneden. Gelen blødgør huden og holder den fugtet hele dagen – det modvirker derfor tørhed og irritation i skedeåbningen. Femi Daily kan også bruges mod kløe og irritation ved anus og på penis og kan bruges ved svamp.

 

Bevarer Femi Daily den naturlige bakterieflora?

Huden i intimområdet er ekstra sensitivt, og det kræver derfor de rigtige produkter at holde miljøet sundt og godt. Der findes naturligt bakterier omkring skedeåbningen og derfor er Femi Daily pH-reguleret, så gelen respekterer din naturlige pH-balance. Samtidig sørger Femi Daily for at bevare den naturlige bakterieflora.

 

Hvordan bruger jeg Femi Daily?

Din intimhygiejne er vigtig for et godt og sundt underliv. Femi Daily er udviklet til at holde et sundt og rent miljø omkring skedeåbningen, så du undgår bakterier, der både kan føre til lugtproblemer og andet ubehag. Femi Daily kan også bruges ved problemer med kløe og irritation på penis og ved anus.

 

Anvend Femi Daily-gel, efter du har vasket dig med Australian Bodycare Intim Wash for at få det optimale ud af din intimhygiejne. Vi anbefaler også at bruge Femi Daily bade før og efter besøg i offentlige svømmehaller, så du forebygger bakterieangreb. Brug den også hvis du har problemer med intim tørhed – på den måde slipper du for tørhed og sviende rifter.

 

Påfør Femi Daily 1-2 gange om dagen, alt afhængigt af dit behov. Gelen er drøj i brug, og du skal derfor ikke bruge andet end en lille klat gel ad gangen. Ved daglig brug er der nok til 3-5 ugers forebyggelse.

 

Ved svære tilfælde af intimt ubehag anbefales Femigel, der på samme måde som Femi Daily er en naturlig gel. Mens Femi Daily forebygger intimt ubehag, afhjælper Femigel allerede eksisterende gener som kløe, tørhed og irritation. Brug derfor Femigel som første led. Hold derefter generne for døren med den forebyggende Femi Daily, der opretholder din intime komfort.

 

Hvornår begynder produkterne af virke?

Det kan være forskelligt fra person til person, men du vil med det samme opleve en lindring af kløe, irritation, tørhed og uønsket lugt.

 

Hvor ofte skal jeg bruge produkterne?

For at opnå det optimale effekt råder vi dig til at bruge Femigel 2 gange dagligt for at få den bedste virkning. Herefter kan du med fordel anvende Femi Daily 1 til 2 gange dagligt for at opnå den optimale effekt. Produkterne er velegnet til daglig brug, da de indeholder 100 % naturlige aktiver.

 

Kan jeg bruge Femi Daily til forebyggelse af tilbagevendende intim-problemer kløe, irritation, tørhed og uønsket lugt?

Ja, Femi Daily er netop udviklet til at forebygge intim problemer og sikre et sundt intimområde. Ved daglig brug af Femi Daily sikrer du et sundt intimområde og en hverdag uden problemer med kløe, irritation, tørhed og uønsket lugt.

 

Har Femi Daily nogen bivirkninger?

Nej, der er ingen kendte bivirkninger.

 

Hvorfor anbefales det at bruge Femigel og Femi Daily mod intim problemer som kløe, irritation, tørhed og uønsket lugt?

Produkterne har en direkte virkning på kløe, irritation, tørhed og uønsket lugt, hvilket er klinisk bevist. Derudover er det et naturligt produkt, der ikke påvirker intimområdet negativt.

 

Mit ubehag er væk, skal jeg fortsætte med at bruge Femi Daily?

Hvis du har tilbagevendende intimproblemer og ønsker et sundt intimområde, anbefaler vi, at du bruger Femi Daily og Intim Wash på daglig basis for at forebygger problemer med kløe, irritation, tørhed og uønsket lugt. Derved opnår du et sundt miljø i det intime område og en hverdag uden intimproblemer.

 

Er produkterne dermatologisk og gynækologisk testet samt pH-reguleret?

Femigel og Femi Daily er dermatologisk og gynækologisk testet af hudlæger og gynækologer. På den måde er du sikker på, at produkterne er milde og hudvenlige – også for dig med sensitiv hud.

 

Femigel og Femi Daily er pH-reguleret til intim brug, så du undgår hudproblemer som kløe og irritation. Ved daglig brug opnår du en god og sund intim hygiejne, som modvirker lugtgener, tørhed og intimt ubehag.

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags