Nyhed

Australian Bodycare, sampak hår 3stk

317,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 317,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 805868
Lagerstatus: På lager
stk.

Har du problemer med hovedbunden?

Så er du desværre ikke alene. 1 ud af 5 danskere er ramt af hovedbundsproblemer.

 

Vi glemmer ofte, at vores hovedbund har brug for pleje og kærlig behandling, præcis ligesom resten af vores hud.

 

Tør hud, skæl, udslæt i hovedbunden, rødme og kløe er tegn på, at der er noget galt med hovedbunden.

 

Hvordan slipper jeg af med problemerne?

Heldigvis kan du komme disse problemer til livs med simple midler.

 

Vi har nemlig udviklet en smart pakkeløsning til forkælelse af hår og hovedbund til daglig brug.

 

I mere end 30 år har vi udviklet problemløsende hudplejeprodukter af højeste kvalitet. Den erfaring har vi brugt til at udvikle en unik pakkeløsning der indeholder shampoo, balsam og én hovedbundskur – alle med den 100% naturlige og Tea Tree Oil.

 

Hvad er der i pakken?

I hair serie pakken får du en komplet serie af hele tre produkter, der alle indeholder Tea Tree Oil og er designet specielt til, at du dagligt kan pleje og forkæle dit hår og din hovedbund uden skadelige bivirkninger.

 

Serien er yderste effektiv hvis du ønsker at forebygge og modvirke skæl, irriteret og tør hovedbund. Pakken indeholder Scalp Cure serum fra Australian Bodycare, Hair Clean Shampoo og Hair Care Balsam.

 

Hvad hvis jeg har skæl eller tør hovedbund?

Produkterne indeholder en unik sammensætning af naturlige aktiver, som er effektive mod skæl, irriteret, kløende og tør hovedbund.

 

Kan de hjælpe ved psoriasis?

Produkterne kan med fordel bruges ved psoriasis, eksem, skæl, arp, skæleksem, tør hovedbund, øm hovedbund og ved bumser i hovedbunden.

 

Hvilke fordele er der ved Scalp Cure?
Lider du af skæl, irriteret og tør hovedbund, kan hovedbundskuren hjælpe dig på vej til et sundere hovedbundsmiljø. Masken skal sidde i, i mindst fem minutter, men helst natten over for at opnå optimal effekt. Masken kan bruges forebyggende en gang om ugen eller dagligt, hvis der er brug for det.

 

Hvad er der i produktet?

Hovedingrediensen i Scalp Cure serum er Tea Tree Oil, og det er den antibakterielle virkning fra Tea Tree Oil, som er så vigtig. Den hindrer bakterier i at vokse uhæmmet i hovedbunden. Samtidig indeholder den lindrende ingredienser, som letter følelsen af en tør og irriteret hovedbund, mens Macademia Nut Oil giver et fugtighedsboost og styrker hårrødderne.

 

Læs mere om Scalp Cure treatment mask - klik her

 

Hvilke fordele er der ved Hair Clean Shampoo?
En mild shampoo, som renser håret effektivt uden at skade hverken hår eller hovedbund. Indeholder ud over Tea Tree Oil også vandopløselig kokosolie, der tilfører fugt til håret, så det fremstår glansfuldt og føles blødt og lækkert. Håret bliver også styrket, så det kan holde til mere slid.

 

Ideel til dagligt brug til alle slags hår på grund af de milde ingredienser. Tea Tree Oil er med sin antiseptiske virkning med til at rense i dybden for snavs og bakterier. Shampooen virker forebyggende mod skæl, irriteret og tør hovedbund. Hele familien kan bruge shampooen og de andre to produkter i serien.

 

Læs mere om Hair clean shampoo - klik her

 

Hvilke fordele er der ved Hair Care Conditioner?
Den lækre balsam heler både skadet hår og forebygger mod nye slidskader. Med shampoo og balsam har du et godt udgangspunkt til et plejeritual af hår og hovedbund, der giver stærkt hår og sund hovedbund. De dage hvor hovedbunden trænger til lidt ekstra pleje, supplerer du plejen med hovedbundskuren Scalp Serum.

 

Hvad er der i produktet?

Panthenol er med til at genskabe hårstråets struktur og giver styrke, mens det også genopretter fugtbalancen. Olier udvundet fra Shea Butter giver glans og efterlader hår og hovedbund blød og velplejet. Balsammen kan bruges dagligt efter hårvask, idet den ikke får håret til at klaske sammen og også er god mod hovedbundsproblemer.

 

Læs mere om Hair care conditioner - klik her

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags