Australian Bodycare, Hair Care 250ml

89,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 89,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 218698
Lagerstatus: På lager
stk.

INDHOLD

250 ml

 

INGREDIENSER
Aqua, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Dicetyldimonium Chloride, Shea Butter Ethyl Esters, Hydrolyzed Wheat Protein, Behentrimonium Methosulfate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (0,5%), Panthenol, Tasmannia Lanceolata Fruit Extract, Allantoin, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Tetrasodium Iminodisuccinate, Propylene Glycol, Quaternium-87, Citric Acid, Phenoxyethanol, Alcohol Denat., Linalool, Limonene.

*Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i ingredienslisten.

 

Produkterne er fri for parabener og 100 % veganske. Indeholder ikke animalske ingredienser.

 

Denne balsam indeholder ikke Silikone.

 

DE BEDSTE NATURLIGE AKTIVER

I mere end 30 år har vi udviklet problemløsende hudplejeprodukter af højeste kvalitet. Alle vores ingredienser er særligt udvalgt netop til dette produkt. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor har vi også 100% tilfredshedsgaranti på vores produ

 

Hvad er der i produktet?
Hair Care Conditioner er med sine mange aktive og naturlige ingredienser en perfekt balsam til alt slags hår. Den indeholder flere antiseptiske ingredienser, som både heler og forebygger skadet hår og problemer med hovedbunden som f.eks. skæl eller tør hud.

 

De fugtgivende ingredienser er både gode til hovedbunden og til håret, der bliver smukt og glansfuldt og nemt at rede ud.

 

Hair Care Conditioner er uden parabener og indeholder i stedet masser af aktive og effektive naturlige ingredienser, som hjælper til at pleje, reparere og beskytte hår og hovedbund.

 

Hvordan virker aktiverne i produktet?

Tee Tree Oil virker antiseptisk mod bakterier. Det er med til at holde hår og hovedbund rent og forebygger skæl.

 

Panthenol genskaber hårstråets struktur og genopretter fugtbalancen sammen med provitamin B5, der besidder nogle af de samme egenskaber. Olier udvundet fra Shea Butter giver glans og efterlader hår og hovedbund blødt og velplejet.

 

Derudover er der aktiver, der sikrer, at håret ikke filtrer. Imens sørger ekstrakter fra Tasmansk Peber for at virke beroligende mod irriteret hovedbund. Det opstår oftest på grund af styling-produkter, brug af forkerte produkter eller generende hovedbeklædning.

 

Hvordan bruger jeg Hair Care Conditioner til daglig hårpleje?

Inden brug vaskes håret med Hair Clean Shampoo fra Australian Bodycare. Fordel derefter balsammen i fugtigt hår og lad virke i mindst et minut – gerne længere.

 

Herefter skyller du håret grundigt. Det er nemt at redde ud efter vask uden at slide unødvendigt på håret, fordi balsammen efterlader håret ufiltret, blødt og plejet.

 

Til daglig brug er Hair Care Conditioner god, fordi den indeholder naturlige, milde aktiver. Balsammen kan anvendes til alt slags hår og til alle i hele familien.

 

Skal jeg bruge balsam dagligt?
Du behøver ikke nødvendigvis at bruge balsam hver gang, du vasker hår. Det er individuelt, hvor meget ekstra pleje, håret har brug for. Det kan dog aldrig skade at bruge Hair Care Conditioner dagligt.

 

Trænger dit hår til lidt ekstra pleje og forkælelse, kan du lade balsammen sidde i håret i et par timer eller natten over. Så fungerer den som en hårkur, og de aktive ingredienser får endnu bedre tid til at styrke håret helt igennem.

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags