Australian Bodycare, Scalp Serum 150ml

139,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 139,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 218692
Lagerstatus: På lager
stk.

INDHOLD

150 ml

 

INGREDIENSER
Aqua, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Caprylic/Capric Triglyceride, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (1%), Macadamia Ternifolia Seed Oil, Allantoin, Tocopherol, Tasmannia Lanceolata Fruit Extract, Tetrasodium Iminodisuccinate, Beta-Caryophyllene, Alcohol Denat., Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Menthol, Carbomer, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool.

*Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i ingredienslisten.

 

Produktet er fri for parabener og 100 % vegansk. Indeholder ikke animalske ingredienser.

 

Scalp serum indeholder ikke Silikone

 

DE BEDSTE NATURLIGE AKTIVER

I mere end 30 år har vi udviklet problemløsende hudplejeprodukter af højeste kvalitet. Alle vores ingredienser er særligt udvalgt netop til dette produkt. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor har vi også 100% tilfredshedsgaranti på vores produkter.

 

Hvad kan Scalp Serum hjælpe mig med?

  • Skæl
  • Kløe i hovedbunden
  • Tør hovedbund
  • Irriteret hovedbund

Kan Scalp Serum også bruges til pleje ved arp, psoriasis og eksem?

Ja, det kan med fordel bruges ved psoriasis, skæl, arp, skæleksem, tør hovedbund og øm hovedbund og bumser i hovedbunden.

Scalp serum kan anvendes af både børn (fra 0 år) og voksne.

 

Kan jeg slippe af med kløe i hovedbunden?

Scalp Serum treatment mask er en fantastisk hjælp til dig, der gerne vil have en sund hovedbund uden skæl, som ikke klør og er tør. Den er også god mod en hovedbund, der lider under brug af styling-produkter eller blot fra naturens side er tør og irriteret.

 

Masken både forebygger skæl og plejer og lindrer den kløende hud med naturlige aktive ingredienser. Den indeholder både Tee Tree Oil og mælkesyreestere, som modvirker skæl, kløe og irritation. Macedemia Nut Oil tilføjer hovedbunden masser af fugtighed uden at fedte så man slipper af med tør hovedbund.

 

Hvordan bruger jeg Scalp Serum?

Du bruger Scalp Serum ved at "køre" spidsen af tuben ned i hovedbunden, imens du klemmer på tuben. Herefter masseres den blidt ind i hovedbunden. Den blide massage kan også være med til at eksfoliere den tørre, irriterede hud og stimulere hårsækkene. Lad masken sidde i hårbunden i mindst fem minutter. Skal du alligevel i bad om morgenen, anbefaler vi, at du lader masken sidde natten over.

 

Når masken har siddet længe nok og haft tid til at virke i dybden, skyller du hovedbunden grundigt og vasker med Australien Body Care Hair Clean Shampoo.

 

Hvor tit skal jeg bruge Scalp Serum?

 

Anvendelse som behandling:

Er din hovedbund meget irriteret, kan det være en god idé at anvende Scalp Serum 2 til 3 gange om ugen, i op til 3 eller 4 uger.

 

Anvendelse som vedligeholdelse:

Masken virker forebyggende, hvis du bruger den en til to gange om ugen sammen med Hair Clean shampoo. Det skal du bruge til hårvask de dage, hvor du ikke bruger Scalp Serum. På den måde forebygger du hovedbundsproblemer i at opstå.

 

Virker produktet mod irriteret hovedbund?
Masken virker både behandlende og forebyggende mod alle former for hovedbundsproblemer. Det er både til en hovedbund med meget skæl og til dem, der blot er tørre og irriterede. Det kan hovedbunden nemt blive, hvis du ofte bruger styling-produkter. En hat eller cykelhjelm kan for eksempel også irritere hovedbunden nok til at give skæl.

 

Det gode ved Scalp Serum treatment mask er, at den også går ind og lindrer og plejer hovedbunden. Den naturlige Macademia Nut Oil giver huden et fugtighedsboost og styrker hårrødderne.

 

Det giver et resultat, som føles rigtig lækkert. Du når nemt i mål med et produkt, der er effektivt mod skæl uden at være hård mod hovedbunden.

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags