Australian Bodycare, Hair Clean 250ml

89,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 89,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 218690
Lagerstatus: På lager
stk.

INDHOLD

250 ml

 

INGREDIENSER
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycol Distearate, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-4 Rapeseedamide, Phenoxyethanol, Coco-Glucoside, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hydrogenated Castor Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Tocopherol, Tetrasodium Iminodisuccinate, Glyceryl Oleate, Limonene, Benzoic Acid.

*Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i ingredienslisten.

 

Produkterne er fri for parabener og 100 % veganske. Indeholder ikke animalske ingredienser.

 

Indeholder ikke silikone

 

En shampoo, der er god til hele familien og alle slags hår. Den er mild men effektiv, og de aktive ingredienser efterlader hår og hovedbund plejede og styrkede. Håret bliver flot og glansfuldt.

 

Hvorfor er Tea Tree Oil godt i shampoo?

En god Tea Tree Oil shampoo er hård mod snavs og bakterier men blid og mild mod hår og hovedbund. Lige præcis sådan er Hair Clean shampoo! En blanding af gode, naturlige olier som Tea Tree Oil og vandopløselig kokosolie arbejder sammen om at rense håret for snavs og plejer og styrke både hår og hovedbund indefra. Forebygger problemer med skæl, irriteret og tør hovedbund.

 

Hvilke andre aktiver er der i produktet?
Distearyl Ether, Modificeret Guar og vandopløselig kokosolie plejer og styrker tilsammen håret og gør det stærkt og modstandsdygtigt. Glycerin tilfører fugt, så hverken hår eller hovedbund tørrer ud.

 

Den naturlige Tea Tree Oil virker antiseptisk, renser hår og hovedbund og virker hæmmende på bakterier, der kan føre til irriteret hovedbund og skæl. Det giver dig flere fordele tilsammen, end indtil flere almindelige specialshampooer er i stand til.

 

Kan bruges til alle hårtyper.

 

Hvordan bruger jeg shampooen?
Gør håret vådt. Derefter fordeler du shampoo i hele håret. Massèr den godt ind i hårbunden. Det er med til at stimulere hårsækkene. Skyl efter med masser af rent vand.

 

Det kan være nødvendigt at vaske håret med shampoo to gange. Det anbefales især, hvis du har mange stylingprodukter i håret, eller hvis håret er meget beskidt. En god tommelfingerregel er, at håret først er helt rent, når shampooen skummer meget.

 

Shampooen kan bruges dagligt til alle hårtyper. Bagefter er håret nemt at rede ud, fordi produktet forhindrer at håret knækker, mindsker flyvskhed og blødgør håret uden at fedte det.

 

Kan jeg give mit hår ekstra pleje?

Trænger dit hår til ekstra pleje, kan du bruge Hair Care conditioner efter, du har vasket det. Til hovedbunden og glansløst hår vil en Scalp Serum treatment mask gøre underværker. Begge fra Australien Bodycare.

 

Er det en mild shampoo?
Selvom shampooen indeholder mange aktive og effektive ingredienser, er der tale om et mildt produkt, der ikke er hård mod hverken dit hår eller din hovedbund. Derfor er der heller ingen parabener i produktet.

 

De enkelte ingredienser er nøje udvalgt og sat sammen i en blanding, der passer godt på dit hår, samtidig med at de renser hår og hovedbund effektivt for snavs.

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags