Zerochol tabletter 60 stk

229,95 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 229,95 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 213395
Lagerstatus: På lager
stk.

60 tabletter

Hvem kan anvende Zerochol?
Zerochol i kombination med en kost fattig på fedt og kolesterol, er passende for dem der skal balancere deres blods kolesterolniveau.

Anbefalet dosis af Zerochol
2 tabletter en gang dagligt til hovedmåltidet. Du kan maksimalt tage op til 3 tabletter dagligt. To til hovedmåltidet og en til et andet måltid.

  • Zerochol blev udviklet af firmaet Innoceutics, der holder til i Center for Innovation og Inkubation ved universitetet i Gent, Belgien. Det blev udviklet med det formål at hjælpe folk til at vedligeholde et sundt kolesterolniveau i blodet.
  • Zerochol indeholder 100% frie plantesteroler – Den naturlige og aktive form for fytosteroler.
  • Hver Zerochol tablet indeholder 800 mg plantesteroler. Denne speciel høje dosis er overensstemmende med det amerikanske FDA’s anbefalinger.
  • To Zerochol tabletter giver en plantesterol dosis der er dokumenteret effektivt til at reducere LDL typen af kolesterol.
  • Ændringer af kostvaner i kombination med daglig tilskud af Zerocol, vil støtte en betydelig reduktion af LDL kolesterolet

Yderligere information:
Oplysningerne her er generel information og bør ikke erstatte en konsultation hos lægen. Tager man receptpligtigt medicin og/eller kolesterolmedicin bør man konsultere sin læge, før man starter på Zerochol. Zerochol bør ikke tages af gravide og ammende samt børn under 1 år. Zerochol bør ikke anvendes, hvis man lider af sitosterolemia. en sjælden arvelig sygdom.

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags

Kunder der har købt dette produkt har også købt