Australian Bodycare, After shave 100ml

99,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 99,00 DKK (inkl. moms)

Model/Varenr.: 220232
Lagerstatus: På lager
stk.

INDHOLD

100 ml

 

INGREDIENSER
Aqua, Hydrogenated Polydecene, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Dibutyl Adipate, C12-13 Alkyl Lactate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (1%), Allantoin, Tasmannia Lanceolata Fruit Extract, Tocopherol, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Iminodisuccinate, Triethanolamine, C12-13 Alcohols, Limonene, Linalool.

*Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i ingredienslisten.

Produktet er fri for parabener og 100 % veganske. Indeholder ikke animalske ingredienser.

 

DE BEDSTE NATURLIGE AKTIVER

I mere end 30 år har vi udviklet problemløsende hudplejeprodukter af højeste kvalitet. Alle vores ingredienser er særligt udvalgt netop til dette produkt. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor har vi også 100% tilfredshedsgaranti på vores produkter.

 

 

Hvad kan Shave Gel hjælpe mod?

  • Skægpest
  • Barberknopper
  • Indgroet hår
  • Røde knopper

Hvad gør barbering ved din hud?

Når du barberer dig, er det ofte fordi du drømmer om en ren smuk hud med masser af glød. Men sandheden er, at du ofte ender med rød, tør og irriteret hud efter hver barbering.

 

Hvordan kan After Shave hjælpe dig?

Denne After Shave kan med sin unikke sammensætning af aktiver redde din udsatte hud fra den hårde behandling i forbindelse med barbering. Den lette creme lindrer irritation, modvirker fremkomsten af indgroede hår og røde knopper og tilføjer huden fugt og pleje.

 

Hvordan bruger jeg Shave Gel?

 

Step 1: Vask ansigtet

Inden barbering er det en god idé at vaske ansigtet med Face Wash fra Australian Bodycare for at fjerne de bakterier, der giver skægpest og røde knopper. Barberknopper kommer på grund af bakterier, som sætter sig i de åbne porer efter barbering. Du gør også en del for at minimere risikoen for indgroede hår.

 

Step 2: Barbering

Fordel barbergelen på huden i et tyndt lag. Brug gerne den transparente Shave Gel fra Australian Bodycare, som giver en skånsom barbering.

 

Massér din barbergel ind i skægget. På den måde løsner og løfter du skægstubbene fra huden. Derved sikrer du dig, at produktet kommer ind under selv de mindste stubbe, så du opnår en helt tæt og glat barbering uden problemer med skægpest eller røde knopper.

 

Den store fordel ved netop en transparent barbergel er, at du får en nøjagtig og præcis barbering da gelen ikke skummer. Dette gør, at det er nemmere at se, hvor du barberer dig.

 

Derudover kan du starte barberingen uden yderligere forberedelser, da du hverken skal skumme den op med hænder eller barberkost inden brug.

 

Step 3: Fordel After Shave på området efter barbering.

Efter barbering dubber du huden tør med et rent håndklæde. Det gør ikke noget, at huden stadig er en lille smule fugtig. Herefter smøres denne after shave på det barberede område i et tyndt lag. Cremen absorberes hurtigt og virker kølende og lindrende på huden med det samme. Døjer du med ekstra tør hud, kan du efterfølgende supplere med Australian Bodycare Face Cream.

 

Hvis du ønsker alle produkter, så kan du læse mere om hele pakke her: Pakke mod Skægpest og barberknopper efter barbering i ansigtet

 

Hvad gør Tea Tree Oil?
For at undgå de trælse røde knopper og indgroede hår er det vigtigt med et bakteriefrit miljø. Når du barberer dig, gør du huden ekstra modtagelig over for udefrakommende bakterier. Da det samtidig ikke kan undgås, at der sidder lidt bakterier i en barbermaskine eller brugt skraber, er huden ekstra udsat.

 

Tea Tree Oil er en naturlig olie, der virker antibakterielt og modvirker de uønskede bakterier, der fører til hudproblemerne. Oliens duft er meget karakteristisk, men forsvinder hurtigt igen. Det gør virkningen heldigvis ikke.

 

Giver After Shave lindring og pleje?
Barbering kan ofte både ses og mærkes på huden efterfølgende. Derfor indeholder After Shave Tasmansk Peber, som virker beroligende og kølende på huden. Der er også Alantoin i produktet, der er med til at lindre den skadede hud.

 

Cremen efterlader ansigtet blødt og velplejet og styrker huden, så den holder sig mere modstandsdygtig til næste barbering.

 

After Shave er proppet med gode, naturlige ingredienser udvalgt til at gøre barbering til en naturlig del af den daglige hudpleje. Derfor indeholder produktet heller ingen parabener.

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags